top of page

Vragen?

Wij kunnen het goed begrijpen als jullie nog wat vragen hebben. De meeste informatie wordt benoemd in het filmpje op onze home-pagina.

Heb je andere vragen? Hiernaast hebben we een aantal veel gestelde vragen van vorig jaar beantwoord.

Staat je antwoord hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op via onze contact-pagina. 

Wat voor liedje moeten wij zingen?

Kies een liedje dat geschikt is om te zingen voor een groepen kinderen. Popliedjes hebben meestal niet de juiste toonsoort en zijn moeilijker in te studeren. Liedjes uit lesmethoden zoals 123zing of uit liedbundels zijn perfect. 

2

Wie mag ik meenemen naar het optreden en hoeveel?

De korenbattle vindt plaats in de grote zaal van de Philharmonie. Hier passen echt veel mensen in. Het is leuk om voor een volle zaal op te treden. De kinderen kunnen allemaal hun ouders uitnodigen. 

3

Wanneer zijn wij aan de beurt op de dag zelf?

De dag is opgesplitst in twee delen: de ochtendgroep en de middaggroep. Als alle aanmeldingen compleet zijn en wij weten met hoeveel leerlingen elke school komt, kunnen wij een indelingen gaan maken. Jullie worden hiervan op de hoogte gesteld. 

4

Zijn er parkeerplekken aanwezig?

Er zijn fietsenstallingen aanwezig. Als jullie met auto’s komen, kunnen jullie deze parkeren in parkeergarage Appelaar.

5

Moeten wij als leerkrachten nog andere dingen regelen naast het liedjes. 

Jullie zorgen zelf voor vervoer naar de Philharmonie. Wij zorgen voor drankjes, maar geen eten. Zorg er dus voor dat jullie zelf wat te eten mee nemen. Als laatste zorgen jullie ervoor dat je eigen begeleiding meeneemt, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de dag goed verloopt. 

bottom of page