top of page

Organisatie

 Pabo Inholland Haarlem

De muziekdocenten van de pabo Haarlem zijn kartrekker en partner van de Korenbattle-Haarlem. Wij vinden het belangrijk dat er goed muziekonderwijs gegeven wordt op de scholen. Daarom stimuleren wij de studenten van de pabo om met hun stageklas veel te zingen en mee te doen met de Korenbattle-Haarlem.

Inholland Pabo haarlem logo.png
hans_.jpg

Hans van Eerden
Hans van Eerden werkt sinds 1998 als muziekdocent op de pabo. Hans kent het basisonderwijs als geen ander door de vele jaren muziekles die hij gaf op verschillende basisscholen in Haarlem.

 Annelies Smit
Annelies Smit werkt sinds 2020 als muziekdocent op de pabo en is daarnaast ook dirigent . Annelies deed meerdere projecten voor kinderen en jongeren zoals Op-De-Stip en Klassiek van de Toekomst en het reisorkest Teensontour.

Annelies.jpg
foto korenbattle.jpg

Philharmonie Haarlem

Philharmonie Haarlem is het oudste en grootste muziekpodium van de stad met jaarlijks meer dan 200 concerten & evenementen en 75.000 bezoekers. Van klassieke muziek tot pop, hiphop en jazz, van Lavinia Meijer tot Ronnie Flex, je hoort het in de Philharmonie. In de prachtige Grote Zaal met orgel en kroonluchters is plek voor 1200 bezoekers en dat is ook waar de scholen bij de korenbattle Haarlem gaan optreden. De Philharmonie wil graag dat alle Haarlemse kinderen een keer kunnen voelen hoe leuk het is om zelf op het podium te staan. Daarom zijn wij graag partner van de korenbattle. Niels van der Linden, programmeur Jeugd & Educatie. 

Hart en De Wereld Muziekschool
De WereldmuziekschoolHart en Méér Muziek in de Klas werken sinds 2020 samen om meer en structureel muziekonderwijs voor alle kinderen in Zuid-Kennemerland mogelijk te maken.

Op 30 juni 2021 is in het Patronaat in Haarlem het MuziekAkkoord ondertekend door meer dan 40 organisaties: schoolbesturen, culturele instellingen, muziekscholen, muziekverenigingen, gemeentes, de pabo, het conservatorium, het Jeugdfonds Sport en Cultuur én drie kinderen uit verschillende delen van de regio. De Wereldmuziekschool en Hart hebben de MuziekMatch aanvraag geschreven en ingediend bij Méér Muziek in de Klas. Voor de kerstvakantie kregen we mooi nieuws dat onze aanvraag is gehonoreerd. Het organiseren van de Koren Battle is een mooie aftrap voor alle kinderen uit de regio!

hart.jpg

Productie:

Sterre Hillen 
Sterre Hillen is deeltijdstudent op de pabo en volgt ook daarnaast de opleiding vakspecialist-muziek. Sterre heeft voor de Korenbattle 2023 de productie verzorgt en zal weer deel uitmaken van de productie voor de Korenbattle 2024. Ook zal Sterre de contactpersoon zijn voor de basisscholen.

Guilliano Doelkahar
Guilliano Doelkahar is reeds afgestudeerd van de pabo en de opleiding vakspecialist muziek. Guilliano heeft de productie van de Korenbattle 2023 verzorgt en zal ook dit jaar weer deel uitmaken van de productie van de Korenbattle 2024. Guilliano verzorgt de content van de Korenbattle. 

Anne Karien van Alphen de Veer 

Anne Karien is organisator van meerder culturele projecten waarin kinderen met muziek en theater worden verbonden. Anne Karien is de contactpersoon van de Korenbattle. Mocht je vragen hebben, dan kan je bij Anne Karien terecht. 
 

Frederieke Spaan
Frederieke Spaan is voltijd student op de pabo en volgt daarnaast de opleiding vakspecialist-muziek. Frederieke verzorgde voor de Korenbattle de productie in 2022. 

Jules Aris
Jules Aris is deeltijd student op de pabo en volgt ook de opleiding vakspecialist-muziek. Jules verzorgt samen met Frederieke de productie van de Korenbattle in 2022.

productie.jpeg
Logo 1000x1000 transparant.png
Inholland Pabo haarlem logo.png
logo hart.png
image007.jpg
image006.jpg
bottom of page